Your message was sent successfully

Calendarul se încarcă…
Powered by Booking Calendar

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE

Sună-ne sau trimite-ne un mail
0744 212 112

Contact

Notă: Rezervarea va fi confirmată odată cu plata avansului.

Povestea

AvaGarden

Servicii complete pentru nunți și alte evenimente, într-un cadru cu adevărat special

Când am pornit pe acest drum, ne-am propus să oferim mai mult decât un spațiu dedicat unor nunți, botezuri sau petreceri. Ne-am propus să fim alături de clienții noștri, să aflăm ce își doresc cu adevărat, care sunt așteptările lor și să livrăm aceste lucruri la cele mai înalte standarde. AvaGarden este locul unde momentele magice prind viață și se împletesc cu zâmbete calde, pline de fericire.

team-member-img

Foișor de ceremonii

Scrie povestea unui nou început sub lumina cerului liber, într-un cadru de vis. Verdele nemărginit al naturii vine în completarea spațiului interior elegant și îți oferă libertatea de a-ți petrece cele mai frumoase momente din viața ta, exact așa cum ți-ai imaginat.

team-member-img

Terase cu grădină

Petrecerea ta prinde culoare într-un spațiu deschis unde invitații se pot bucura de un cadru natural.  Spațiul este ideal pentru o nuntă în aer liber, o cununie civilă sau un botez, fiind în același timp și locul perfect unde prietenii tăi se pot simți în largul lor și se pot relaxa în cadrul unei zile de naștere.

team-member-img

Terasă de vară cu grătar

Terasa de vară, îți oferă opțiunea de a petrece momente de relaxare alături de familie și prieteni la un grătar. Fie că sărbătorești o zi de naștere, aniversare sau chiar un botez, este locul ideal unde te poți încărca cu energie și poți petrece momente frumoase alături de cei dragi.

team-member-img

Bucătărie completă

Oferta noastră îți pune la dispoziție o varietate de opțiuni atunci când vine vorba de meniul ales pentru evenimentul tău. Vei întâlni o echipă profesionistă, atentă la detalii, care va avea grijă ca acesta să fie atât pe gustul tău cât și cel al invitaților tăi, iar servirea să fie impecabilă.

team-member-img

Sistem modern de iluminare

Iluminatul poate completa subtil atmosfera nunții, botezulului sau petrecerii tale. Tratăm acest aspect cu seriozitate și profesionalism, creând o atmosferă de poveste care va da fotografiilor tale o luminozitate aparte, care înrămează perfect momentele tale de fericire și elementele de decor atent alese.

team-member-img

Parcare privată

Ne gândim la fiecare detaliu atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment. În acest sens, condițiile de parcare contribuie foarte mult la bunul mers al lucrurilor. Astfel, vă punem la dispoziție o parcare privată cu o capacitate de 400 de locuri.

Foișor de ceremonii

Terase cu grădină

Terasă de vară cu grătar

Bucătărie completă

Sistem modern de iluminare

Parcare privată